Prodejny
BlogNovinkyNová běžecká prodejna v Brně

Nová běžecká prodejna v Brně

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit velkou novinku pro naše zákazníky v Brně!

Připravte se na poslední nákupy v naší současné prodejně, neboť 22. února přichází velká změna a tímto dnem se dveře za posledním zákazníkem prodejny TRIEXPERT na ul. Milady Horákové 20 navždy zavřou. Ale nezoufejte, otevíráme novou moderní prodejnu, jen co by kamenem dohodil.

Od našeho založení v roce 2010 v Praze jsme se stali jedinečnou běžeckou speciálkou, která díky dynamické diagnostice na běžeckém pásu značně usnadňuje výběr běžecké obuvi.

Otevřením běžecké speciálky v Brně dne 31.8.2010 jsme rozšířili náš osvědčený koncept pro běžecké nadšence z moravské metropole a širokého okolí. Pod vedením sportovních legend, jako jsou trenér a běžec Tomáš Ondráček, triatlet a zakladatel brněnské tréninkové skupiny Karel Zadák nebo náš známý reportér portálu Rungo Vítek Kněžínek, jsme v Brně ztělesnili motto "Sportovci radí sportovcům". Toto heslo odráží náš osobní a individuální přístup k zákazníkům, který je pro nás klíčový dodnes. 

Ujali jsme se mimo jiné pořádání Kocourkova běžeckého poháru, a to pod novým názvem TRIEXPERT CUP. Tento závod se stal místem pro pravidelné setkávání běžců různých věkových a výkonnostních kategorií, kde si po náročném závodění na trati vždy všichni najdou čas na přátelskou výměnu zážitků u občerstvovacího stánku.  Potkávat jste nás mohli také každý rok na jedné z největších brněnských sportovních akcí, závodě VOKOLO PRIGLU.

Zásadní milník nastal v roce 2013, kdy jsme naši prodejnu rozšířili. To nám umožnilo nabídnout zákazníkům rozšířenou nabídku zboží a ještě kvalitnější a komfortnější služby. Díky pokročilé diagnostice běžeckého došlapu a podélné klenby nohou na tlakové desce jsme se stali nepostradatelným partnerem pro velkou běžeckou komunitu. Ruku v ruce šla i nabídka specializovaných značek běžecké obuvi, které ve své době nebyly v žádném jiném obchodě k sehnání. Exkluzivitu jsme si dlouhá léta drželi u americké legendy Brooks nebo před několika lety teprve rodící se francouzké značky Hoka One One.

Naše angažovanost v budování brněnské běžecké komunity prostřednictvím tréninků, závodů a prodejny nám umožňuje neustále prohlubovat vztah se stávající brněnskou běžeckou skupinou, ale taky nacházet a pomáhat běžeckým nováčkům. S blížícím se stěhováním do nové prodejny znovu potvrzujeme náš závazek poskytovat vynikající služby a podporovat běžeckou vášeň našich zákazníků.

Těšit se můžete na novou, moderní prodejnu na ul. Štefánikova 130/60, 61200, Brno.

Připravujeme pro Vás nejen přehledněji uspořádané zboží, ale taky moderní diagnostiku došlapu. Snad Vás nadchne i krásný prostor s běžeckou dráhou pro zkoušení běžecké obuvi, kde se budete cítit jako uprostřed přírodní oázy. Posezení u kávy a dětský koutek zpříjemní čekání na kamaráda či drahou polovičku nejen dospělým, ale i Vašim dětem. Parkovat nově můžete přímo před prodejnou na modře vyznačených stáních (zóna C zdarma do 17:00) nebo na velkém parkovišti nedaleko u Kauflandu.

Velkolepé otevření nové prodejny plánujeme na 11.3.2024.


Připojte se k nám v této nové kapitole a nadále sdílejte s námi váš běžecký entuziasmus.

Těšíme se Vás


Váš brněnský tým TRIEXPERT