Prodejny
BlogPoradenstvíTipy na vánoční dárky

Tipy na vánoční dárky

Vánoce jsou za dveřmi a s nimi možná i trochu panika, že nemáte všechny dárky pro vaše nejbližší. Jestli váš partner, ratolesti nebo třeba děda propadl běhu, nemusíte to mít s vymýšlením vůbec těžké! Přinášíme pár tipů, kterými jistě potěšíte.
 

 

Zimní doplňky nesmí chybět
 

Čepice, rukavice, čelenky, šátky, tunely, podvlíkačky, návleky na boty. Pokud nějaký doplněk schází v běžcově šatníku, určitě ho bude v následujících měsících potřebovat. Ženy navíc musí sladit doplňky s ostatním vybavením, takže jedna čelenka určitě nestačí.
 


 


Něco pro správnou regeneraci
 

Už si někdy vaše druhá polovička stěžovala, že ji něco bolí. A přesto pořád běhá. Dalším typem na dárek může být některá z masážních pomůcek od Triggerpointu. Nabídka je široká, od malých cestovních válců a míčků, až po propracované vibrační válce. Válcování je ideální doplňková aktivita ke sledování televize pro každého sportovce. 
 


 

Pro ty náročnější

Zkušenějším běžcům, co už mají na kontě tisíce kilometrů, je někdy těžké něco vymyslet. V botníku mají spoustu párů tenisek, na oblečení a doplňky mají speciální požadavky. I na takové myslíme! V našich laboratořích provádíme pokročilé, nejen běžecké, ale i cyklistické diagnostiky. V nabídce je měření často zmiňované laktátové křivky, zátěžové spirometrie, či rozbor běhu s watty. Triatleti ocení rozbor plavecké techniky nebo Guru fitting
 


 

Pro kamaráda, o kterém víte, že sportuje

Dárkem, který neurazí a rozhodně se spotřebuje, může být sportovní výživa. Gely, iontový nápoj nebo energetické tyčinky mohou být drobností, která udělá pod stromečkem radost.
 

 

Co raději nekupovat

Běžecké boty jsou pro tento sport základ, na to přijde každý. Výběr není otázka 5 minut, zvlášť pro začátečníka. Boty by se měly řádně vyzkoušet a trochu “proběhnout”. Než vybírat takto naslepo, doporučujeme zakoupit dárkový poukaz. Přestože se to může zdát neoriginální, věřte, že obdarovaný ocení bonusovou diagnostiku a odborné poradenství při výběru. 


 

Klasika na závěr
 

Každý je pod stromečkem najde! Když necháváte výběr na poslední chvíli, je to jistota! Každý je nakonec ocení! PONOŽKY! A pamatujte na to, že běžci mají 3x vyšší spotřebu. Kvalitní běžecké ponožky jsou zárukou běhu bez puchýřů.
 

Snad jsme vás tímto trochu inspirovali a přejeme šťastné a veselé!
 

napsala Bára Cichá