Prodejny
BlogRecenzeNASTAVENÍ POSEDU NA KOLE

NASTAVENÍ POSEDU NA KOLE

Nejmodernější diagnostika GURU FIT SYSTEM

Buď na svém kole maximálně efektivní! Posouvej vlastní limity. Udělej ze svého kola parťáka místo protivníka. GURU FIT SYSTEM je unikátní technologie pro nastavení správného posedu na kole pod taktovkou zkušeného fittera Jana Dubce. https://youtu.be/10w8xkNYEGI
Správný posed na kole je pro cyklistu zcela zásadní. Nevhodné nastavení i jednoho z mnoha parametrů může mít zásadní vliv jak na jezdcův výkon, tak především na jeho pocit z jízdy a může být příčinou vážných a nepříjemných zranění.
Nejmodernější diagnostika GURU FIT SYSTEM přináší do „bike fittingu“ doslova revoluci. V případě GURU FIT SYSTEM nejde jen o nastavení jednotlivých částí kola, ale jdeme k jádru a pracujeme přímo s držením těla při cyklistice. GURU FIT SYSTEM totiž jako jediný umožňuje přímo v průběhu zátěže měnit jednotlivé parametry nastavení, čímž zákazník získá okamžité dynamické porovnání množství rozdílných pozic. Navíc je možné pracovat se sklonem a simulovat jízdu do kopce i z kopce. Výsledkem je komplexní nastavení pro zdravé a efektivní sportování.
GURU FIT SYSTEM ocení nejen cyklisté, kteří chtějí nastavit stávající kolo. Díky neuvěřitelně široké databázi modelů je možné s GURU FIT SYSTEM v okamžiku nasimulovat pozici na kterémkoli sériovém kole ještě před jeho koupí, nebo získat podrobné rozměry pro stavbu kola na míru.